27 Eylül 2012

BİR FİLMİN GÜZEL BİR KARESİ GİBİ...

Evet bir filmin güzel bir karesi gibi...Hiç böyle hissettiğiniz anlarınız oldu mu? Olmuş ise, o duygunun nasıl bir duygu olduğunu, içinizden nasıl da o kareden çıkmamak için çırpındığınızı hatırlarsınız. Bitmesin istersiniz o an, o dakikalar... Geriye alamayız ya hani zamanı....Yaşadığınız, paylaştığınız şey de ne kadar kıymetli ve özelse, o kadar da zamanı geri alamadığınıza üzülürsünüz. Hani, her zaman yaşadığımız anın güzelliğini farkedemeyiz ya, işte bir filmin güzel karesi içinde  kendini bulanlar da anını hisseden, o anın değerini, güzelliğini görebilen insanlardır.
Siz güzel bir filmin, güzel bir karesinde, o kareye dahil oldunuz mu hiç? Benim başıma geldi ve o kareden hiç çıkmak istemedim. İnanılmaz büyülüydü. Sanki, örn. Fas gibi egzotik bir yerde, romantik müzikler eşliğinde, yıldızlara çok yakın...Hiç bitmesin istediğim dakikalardı. Kendimi hiç olmadığı kadar özel, güzel ve farklı hissettiğim...Çok az yakalanabilecek dakikalardı.  Yıllar önceydi ama bugün gibi hatırlıyorum. Sanırım 80 yaşıma da gelsem unutmayacağım. Hayatımızın koşturmacasında, iş yaşamı, ayakta kalma mücadelesi vs. derken...Kaç kez böyle bir karede kendimize yer ayırabiliyoruz yada kaç kişi bize bu kadar özel dakikaları yaşatabiliyor?
Hayatınızda böyle kareler yaşayabildiğiniz biri varsa, sakın onu bırakmayın. Sıkı sıkı sarılın ona...Bir kadına, bir film karesindeymiş gibi hoş duygular yaşatabilen bir erkeğin, neler neler yapabileceğini de siz tahmin edin...Bunu yaşayabilen kadınlar çok şanslılar.
 Birine, kendini özel hissettirmek kadar güzel bir duygu olamaz.
 Haydi!!! Yanınızda, yakınınızda,özel şeyler hissettiğiniz, çok hoşlandığınız, o mutlu olduğunda, daha da mutlu olduğunuz kim varsa,,,Bir şeyler yapın, bir şeyler işte....Minicik de olsa...Bir mesaj, güzel bir söz yada ...Yada bir şey işte...Emin olun siz daha da mutlu olacaksınız....Güvenin bana....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder