23 Haziran 2012

KENDİNİ KEŞFEDERKEN, BİR ŞEHRİ KEŞFETMEK:)


Uzaklaşmak zorunda hissettiğim bir çok nedenim vardi buraya gelirken...Geride, unutmak istedigim sevgilim, gecirdigim ameliyatin ruhumda biraktigi travma ve daha neler vardi neler...
Kendimi yeniden bulmaya ve kendimle daha bir yakinlasmaya ihtiyacim vardi. Biliyordum ki insan nereye giderse gitsin, sorunlariyla gidiyor. Olan sorunlardan kacmak yerine, biraz yalniz kalip, coook uzaklardan, taaa San Francisco'dan objektif bakabilmekti amacim tum hayatima, geldigim noktaya ve yalniz kalabilmekti...Tum bunlar icin ne kadar dogru bir yer secmistim. San Francisco daha geldigim ilk gunden beri bana, sanki"Lutfen kendine gel"Der gibiydi. Bu yazdiklarimi su anda, size gore gece yarisi, buraya gore ogle sonrasi Santa Monica kumlarinin uzerinde, kulakligimda harika bir muzik, gunes vucudumu ruzgarla karisik urpertiyor ve mutlu, son derece huzurlu... Kararlar almis, ozguveni daha bir artmis...Sevgi dolu duygularla yaziyorum.
Yeni bir ulkeyi, yeni bir sehri kesfetmemin ruhuma kattigi guzelliklerle...:)))
San Francisco sokaklari da Santa Monica da gunun her saati spor yapan, koşan insanlarla dolu. Herkes bireysel mutlu gorunuyor en basta. En onemli nokta da bu degil mi zaten?Once kendimizle mutlu olmaliyiz, yalnizligimizla barismaliyiz.
Hobileri var cogunlugunun...Kimi dalga surfu yapiyor, kimi roller blade,bisiklet vsvs...
Cok cok etkilendigimi soyleyebilirim. Her etkilendigim noktayi kendime cevirdigimde, sorun olarak beynime yerlestirdigim bir cok konunun aslinda minicik oldugunu gordum. Dev agaclarla dolu red wood ormaninda yururken, bu dunyada aslinda ne kadar ufacik bir zerre oldugumu hissettim. Sorun olarak icimde devlestirdigim tum olaylarla, o dev agaclar alay ettiler sanki... İki gun etkisindeydim. Tanriya cok cok yakinlastigimi ve inandigimi bir kez daha kesfettim.
Yeni bir ulke...Yeni kesfettiklerim, beni kendime getirdi. Yenilendigimi, piril piril oldugumu hissediyorum...Cozum her zaman bizde biliyorum ama cozumu yeni bir ulkeyi kesfederek de besleyebilirsiniz
Coook uzaklardan...Sevgilerimle...DB.:))