16 Şubat 2012

SANA İHTİYACIM VAR...

Bana özel günlerde hediyeler alma sakın.
Şaşırt beni...
Hiç beklemediğim bir gün, hiç beklemediğim bir anda çık karşıma...
Avuçlarımın içine gül tomurcukları bırak...
Avuçlarım mis gibi sen koksun...
 Bir anne gibi, bir baba gibi sevmelisin beni...Ne yaparsam yapayım, beni yalnız bırakmamalısın mesela... Gözlerinden ışıklar çıkmalı beni seyrederken...Mutluluk ışıltısı olmalı bu...İşte ben bunu istiyorum. Sevgini hissetmeye ihtiyacım var. Beni seçtiğini anlamaya ihtiyacım var. Karşılıksız da olsa sevdiğini, seveceğini bilmeye ihtiyacım var...Sana ihtiyacım var. Sanma ki çok güçlüyüm. Hayır...Sana karşı zayıf olmaya ihtiyacım var. Beni zayıf görebilmene ihtiyacım var. Seninle delirmeye ihtiyacım var.
Senin dokunmana ihtiyacım var...Bana sahip çıkmana ihtiyacım var...Sahiplenmezsen ne olur???
Yükselir yine çıkarım ama çıkamamaya ihtiyacım var.Seni güçlü görmeye ihtiyacım var.
Seninle birlikte güzel bir çizgi yaratıp, bu çizgide ilerlemeye ihtiyacım var. Sana "Dostum, arkadaşım" diyebilmeye ihtiyacım var.Seninle uyuyup, seninle uyanmaya ihtiyacım var. Hiç bir şeyden korkmadan, her zaman yanımda olduğunu bilmeye ihtiyacım var.
Her insan gibi benim de beklentilerim var. Beklentilerimi biraz aşağılara çekmeme yardım etmene ihtiyacım var. Bana senin en büyük aşkın olduğumu hissettirmene ihtiyacım var...Benim için ağlayabildiğini görmeye ihtiyacım var...Huysuzluklar yaptığımda, zorluklar çıkardığımda, sabır sınırlarını zorladığımda bile, yanımda olacağına emin olmaya ihtiyacım var.Yanımda olmalısın evet. Hiç birşey öyle çabalamadan, zorluklar yaşamadan, acı çekmeden elde edilemiyor çünkü. Kıymetimi hatırlatmana ihtiyacım var. Bizim için hiçbirşey yapmayan tarafın hayatlarımızdan çıkması gerektiğini derin biçimde anlamaya ihtiyacım var. Emeksiz derinleşme olmaz, bunu bilmeye ve uygulamaya ihtiyacım var. Emek görmüyorsam, emek vermeme kararlılığına ihtiyacım var. Herşeyi affedebilecek hoşgörüde olmana ihtiyacım var.SANA, SANA İHTİYACIM VAR  O kadar........