27 Aralık 2011

AYTUĞ'UN KİTABI"AĞLADI VE GÖZYAŞLARINI ÖPTÜM"

Bazen hani olur ya, en karamsar, en yorgun, en ama en kendinizi kötü hissettiğiniz bir noktada, bir şey olur;ya bir olay, ya hiç beklemediğiniz ama çok görmek istediğiniz, özlediğiniz biri tam karşınızda duruyordur yada bugün olduğu gibi, ajansta işlerinize gömülmüşsünüz, hem ödeme haftanız, yılbaşı öncesi, herşeyi eksiksiz yapmaya çalışıyorsunuz, hem senesonu birçok iş üstüste gelmiş.Siz tüm titizliğiniz ve mükemmelliyetçiliğinizle, kendinizi daha da bir yormaya devam ettiğiniz saatlerinizdesiniz.
Biri gelir ziyaretinize.Hem aslında beklediğiniz biridir,hem de gelmesi şaşırtmıştır sizi.Elinde yeni baskıdan aldığı, kendi kitabı, kendi yazdığı kitabı vardır.
 20 yaşında daha...Benim oyuncularımdan biri...
Pırıl pırıl bir genç.Yazıyor, hem de yıllardır yazıyor...İnsana, acaba neler yaşadı, nasıl bu kadar çabuk olgunlaşabildi yada olgunlaşmak zorunda kaldı"dedirtiyor... Hayatını merak ediyorum.Ailesi nasıldı? Okulu, onu yazmaya iten etkenler nelerdi?Belki birçok soruma kitabında cevaplar bulabilirim ümidiyle, kitabını bir çırpıda okuyacağıma eminim.
Kitabının adı"AĞLADI VE GÖZYAŞLARINI ÖPTÜM" Yazan:Aytuğ Akdoğan........
 Onu sanki yıllardır tanıyorum gibi, çok yakın karşılıyorum ve çok mutlu oluyorum onu gördüğüme.
Hatta şaşırıyorum da kendime...O da aynı şeyleri söylüyor.Belki de, geçen haftalarda sosyal medyada, benim blogumda paylaştığım bir yazımı çok beğenmişti ve yorum yapmıştı. Onun yaşındaki diğer gençler çok başka şeylerle, daha bir ilgililerdi.Bu çocuk farklı duruyordu.Monologları sevdiğini söylemişti.Bu yorum ve minik paylaşım iyi gelmişti bana.Hatta ben o zaman Onun yazdığını, bir kitap çıkarmak üzere olduğunu vs. de bilmiyordum. Sonra sonra öğrendim.Böylesi çoookkk çok yoğun bir günde, böyle cici bir paylaşım, günün surpriziydi sanki...Onu tanıdığıma çok mutlu oldum.Teşekkürler Aytuğ iyi ki geldin bugün...Okumaya başladım bile...Çok iyi...Bakalım...
Bu kitabı alalım okuyalım...Aytuğ'u eminim siz de sevecek ve destekleyeceksiniz...
Paylaşmak istedim...DB.